STANDARD
CILESI
SHIJE
REPEAT

Nutrition & Food Delivery

Analiza e perberjes se trupit
- matje biometrike

Konsulence me nutriocionisten

Plan ushqimor i personalizuar​

Paketa ushqimore

Menu e shendetshme delivery

Fillo nje aventure te shendetshme e cila do te zgjase gjithe jeten.

Krahas paketave standarde, ofrojme dhe paketa te personalizuara ne baze te nevojave qe ju keni.

Paketat Ushqimore

Ne greennnrepeat permbajne mengjes-dreke-snack-darke.

Kombinimi eshte ne doren tuaj:

  • Mengjes-Dreke-Darke
  • Dreke-Darke
  • Mengjes Dreke
  • Dreke
  •  


► Dreka shoqerohet gjithnje me nje snack, sugjeruar te konsumohet 3-4 ore pas.

► Paketat tona permbajne pjata te larmishme, te pasura me prodhime deti, mish te certifikuar, perime dhe produkte organike.

► Vime ne ndihme me sugjerime mbi vaktet te cilat nuk do te jene pjese e paketes se zgjedhur nga ju.

► Ushqime te cilat nuk i konsumoni, eleminohen dhe zevendesohen me alternativa tjera te shendetshme.

Cfare perfitoni nga keshillimi i personalizuar?

Jemi te ndergjegjshem sa impenjative eshte koordinimi dhe pergatitja e ndertimit te nje stili te ri jetese. Ne ju ndihmojme ne percaktimin e objektivave te ushqyerjes ne menyre te shendetshme dhe ne ofrimin e udhezimeve te personalizuara drejt nje jete me te mire. Masim dhe monitorojme objektivat tuaja ne menyre te vazhdueshme per te arritur rezultate maksimale.

Me shume energji , vitalitet dhe mireqenie

Ndergjegjesimi i larte mbi shendetin & optimizimin e tij

Ndergjegjesimi i larte mbi shendetin & optimizimin e tij

Arritja e qellimeve personale dhe profesionale​

Ne kuzhinen e GreenOnRepeat nuk perdoret: mielli i bardhe, sheqeri i bardhe, vaji lulediellit, vaji i misrit, margarina, gjalpi i perpunuar, majoneza, buka e bardhe.

Standard

Cdo vakt ne paketat e GreenOnRepeat eshte i mirebalancuar në macro dhe micro nutrient.

Cilesi

Cdo produkt ne kuzhinen tone eshte natyral, organik, i certifikuar dhe kontrolluar nga autoriteti kombëtar i ushqimit.

Shije

Cdo pjate permban protein bimore/shtazore, karbohidrate komplekse, perime dhe yndyrë të shendetshme.

Personalizime
Ju ndani objektivat tuaja me ne, ne pershtasim planin perfekt per ju.

Testimonials