Paketa Keto

Kjo pakete eshte e bazuar ne dieten ketogjenike e cila ka permbajtje te larte te yndyrnave, proteinave dhe sasi te ulet te karbohidrateve. Ne mungese te karbohidrateve, trupi nuk djege me glukoze si burim kryesor energjie por promovon djegien e yndyres se tepert te akumuluar ne trup duke prodhuar keshtu nje molekule qe quhet keton. Ky regjim stimulon renien e peshes trupore, nxit metabolizmin te djeg me shume kalori dhe redukton ndjenjen e urise.

Kjo diete rekomandohet dhe favorizohet nga individe te cilet jane tejet aktiv dhe kerkojne te shohin me teper definim te muskujve, por gjithashtu dhe per persona obez, ne fazat e para te dietes pasi stimulon djegjen e yndyres se akumuluar ne trup.

Ne kete pakete jane perzgjedhur vetem perime dhe fruta me indeks te ulet glicemik duke respektuar maksimalisht rregullat e regjimit Keto. Pertej kufizimeve ne disa kategori te ushqimeve, dieta keto promovon dhe aplikimin e agjerimit ciklik (intermittent fasting), i cili stimulon edhe me tej aktivizimin e ketoneve ne trup.

Paketa Te Individualizuara

Niveli kalorik ne ndjekje te Paketes Keto percaktohet me nutricionisten ne varesi parametrave tuaj trupor, aktivitetit tuaj fizik si dhe te objektivave tuaja.

Gjate takimit realizohen matjet antropometrike-biometrike te trupit tuaj me Body Composition Monitor Tanita BC-601. Ne baze te rezultateve individuale si dhe bisedes realizuar me nutricionisten percaktohet nje pakete e personalizuar vetem per JU.

PSE GreenOnRepeat

  • Cdo vakt ne paketat e GreenOnRepeat eshte i mirebalancuar ne macro dhe micro nutrient.
  • Cdo jave vjen me pjata dhe receta te larmishme per cdo vakt te sherbyer
  • Ofrojme sugjerime per vaktet te cilat nuk do te jene te perfshira ne paketen tuaj.
  • Marrim ne konsiderate preferencat tuaja ushqimore, duke eleminuar nga paketa ushqime te cilat nuk i preferoni.