Paketa Vegjetariane

Dieta Vegjetariane eshte shume e pasur ne ushqime antinflamatore, me permbajtje te larte antioksidantesh fale prezences se larte te perimeve dhe frutave. Dieta vegjetariane ka rezultuar tejet efektive ne uljen e riskut te semundjeve te zemres dhe kolesterolit te keq (LDL) pasi nuk permban yndyre te ngopur apo kolesterol, te cilat jane prezent tek proteinat shtazore. Nje tjeter e mire e dietes vegjetariane eshte renia ne peshe, kjo fale prezences se larte te fibrave dhe ushqimeve me nivel te ulet kalorik.

Perdorimi i nenprodukteve shtazore ndihmojne ne ruajtjen e balances ne macro dhe micro nutrient, duke siguruar keshtu proteinen dhe te gjithe mineralet dhe vitaminat qe ka nevoje trupi i njeriut.

Dieta vegjetariane eshte e ndare ne 3 nen kategori:

-Lacto-Ovo-Vegetarian (person qe konsumon perime, fruta, drithera, legume, arrore, fara dhe veze, bulmet por asnje lloj protein shtazore).

-Lacto-Vegetarian (person qe konsumon perime, fruta, drithera, legume, arrore, fara dhe bulmet por nuk konsumon protein shtazore dhe veze).

-Ovo-Vegetarian (person qe konsumon perime, fruta, drithera, legume, arrore, fara dhe veze por nuk konsumon protein shtazore dhe bulmet).

Si ne cdo regjim ushqimor te shendetshem eleminimi i ushqimeve te procesuara, sheqerit, miellit te bardhe si dhe yndyrnave te pashendetshme jane celesi per te pare rezultatet e deshiruara.

Paketa Te Individualizuara

Niveli kalorik ne ndjekje te Paketes Vegjetarine percaktohet me nutricionisten ne varesi parametrave tuaj trupor, aktivitetit tuaj fizik si dhe te objektivave tuaja.

Gjate takimit realizohen matjet antropometrike-biometrike te trupit tuaj me Body Composition Monitor Tanita BC-601. Ne baze te rezultateve individuale si dhe bisedes realizuar me nutricionisten percaktohet nje pakete e personalizuar vetem per JU.

PSE GreenOnRepeat

  • Cdo vakt ne paketat e GreenOnRepeat eshte i mirebalancuar ne macro dhe micro nutrient.
  • Cdo nenprodukt i dritherave eshte integral duke perfshire ketu buken, orizin, makaronat, krepat, ku dy te fundit pergatiten nga shefi yne i kuzhines.
  • Cdo jave vjen me pjata dhe receta te larmishme per cdo vakt te sherbyer
  • Ofrojme sugjerime per vaktet te cilat nuk do te jene te perfshira ne paketen tuaj.
  • Marrim ne konsiderate preferencat tuaja ushqimore, duke eleminuar nga paketa ushqime te cilat nuk i preferoni.