Epilim ne lazer Alexandrite Arion II

NE SJELLIM PER JU

Epilim Me Lazer Alexandrite Arion II​

Repeat Medical SPA disponon nje nder aparaturat lider te fushes per epilim, Lazer Alexandrite Arion II.Depilimi me lazer Alexandrite është një mënyrë e sigurte, e shpejte dhe efikase për eliminimin e qimeve të tepërta në fototipe të ndryshme të lëkurës. Bëhet fjalë për një teknikë që bazohet në parimin e selektivitetit termokinetik që vepron në melaninën e qimeve pa dëmtuar indet rrethues. Arion permban nje gjatesi vale 755 nm(standart i arte I heqjes se qimeve) vecanerisht per llojet e lekures I-V. Fuqia 70 Wat dhe ritmet e perseritjes deri ne 5Hz e bejne Arion nje nga sistemet me te shpejte dhe me te fuqishem ne treg. Lazer depilimi Alexandrite këshillohet në rastet me hirsutizëm ose hipertrikozë, gjendje të cilat shoqërohen shpesh me një diskomfort të dukshëm psikologjik ose edhe me fenomene inflamatore të vazhdueshme dhe të përsëritura (folikulite të shpeshta). Sidoqoftë, nga depilimi me lazer mund të përfitojnë të gjithë burrat ose gratë të cilët dëshirojnë heqjen e qimeve të tepërta nga trupi i tyre. Ky trajtim nuk këshillohet në rastet e pacientëve që trajtohen me isotretinoinë (ac. retinoik, Vit. A), me produkte fotosensibilizuese, me akne të theksuar, diabet mellitus apo fototip VI.

ZONAT E TRAJTUARA ME SE SHUMTI

Perse Alexandrite Arion II?

PREMIUM LASER SERVICE

 • Fleksibel per te gjitha llojet e qimeve dhe lekurave
 • Efektiv per te gjitha llojet e te lekures (I-IV)
 • Eleminon folikulen e qimes
 • Mbron lekuren nga demtimet
 • Sistemi ftohes i cili ben te mundur minimizimin e dhimbjeve
 • Ofron garanci dhe siguri ne djegjen e rrenjes
 • Teknologji e avancuar e cila siguron mbrojtjen e lekures
 • Certifikuar nga FDA

Alexandrite Arion II Luxury Spa Gift Vouchers

Shen Valentini

Pakete per te dashuruarit
Lek 4999 Cifti
 • Masazh Suedez
 • Hot Stone
 • Lavender

Shen Valentini

Pakete per te dashuruarit
Lek 4999 Cifti
 • Masazh Suedez
 • Hot Stone
 • Lavender

Spa Packages, Body Treatments

LUXURY SPA PREMIUM SERVICE

All prices are quoted in Lek. Service prices are subject
to change without notice.

Experience an extensive menu of our others treatments: